Compacte Windows tekst editor

Nederlandstalige versie van EditPad Lite

EditPad Lite een compacte tekstverwerker, ontwikkeld om het bewerken van allerhande tekstbestanden zo makkelijk als mogelijk te maken. EditPad is beschikbaar in vele talen, waaronder het Nederlands.

EditPad Lite is gratis voor persoonlijk gebruik. Zakelijke gebruikers en de overheid kunnen een licentie aanschaffen.

      
Slechts US$ 29.95
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, en 10
100% tevreden of geld terug
gratis download

EditPad Lite nu kopen

De snelste en makkelijkste manier om uw eigen exemplaar van EditPad Lite te kopen is online met uw credit card. Ons online bestelformulier werd beveiligd met sterke 128-bit encryptie. Uw bestelling wordt onmiddellijk verwerkt. U kan EditPad Lite in slechts enkele minuten downloaden en gebruiken. U zal ook een gedetailleerd factuur kunnen afdrukken.

Als u een rekening heeft bij PayPal, dan kan u EditPad Lite via PayPal kopen. Als betaalt met geld op uw PayPal-rekening of van uw credit card betaalt (maar niet met uw bankrekening), dan kan u EditPad Lite onmiddellijk na de PayPal-transactie downloaden en gebruiken.

EditPad Lite in het Nederlands downloaden

Gekochte versie

Als u EditPad Lite reeds gekocht heeft, kan u de recentste versie downloaden door uw email adres en EditPad Lite gebruikers-ID in te tikken. Als u uw ID niet meer weet, tik dan uw email adres zonder ID in. U ontvangt dan een email met uw gebruikers-ID. Versie 7.6.7, uitgebracht op 10 december 2019.

De download bevat de EditPad Lite software in het Nederlands. Het helpbestand is in het Engels.

Email address:
EditPad Lite user ID:

Gratis download voor persoonlijk gebruik

EditPad Lite is enkel gratis voor persoonlijk gebruik. Als u EditPad Lite thuis of op school gebruikt voor doeleinden die geen geld opbrengen dan kan u de gratis versie downloaden zonder enige vorm van betaling of registratie.

De download bevat de EditPad Lite software in het Nederlands. Het helpbestand is in het Engels.

Download EditPad Lite NL (9.8 MB)