Compacte Windows tekst editor

Nederlandstalige versie van EditPad Lite

EditPad Lite een compacte tekstverwerker, ontwikkeld om het bewerken van allerhande tekstbestanden zo makkelijk als mogelijk te maken. EditPad is beschikbaar in vele talen, waaronder het Nederlands.

EditPad Lite is gratis voor persoonlijk gebruik. Zakelijke gebruikers en de overheid kunnen een licentie aanschaffen.

      
Slechts US$ 29.95
Windows XP, Vista, 7, 8, 8.1, en 10
100% tevreden of geld terug
gratis download

EditPad Lite nu kopen

De gemakkelijkste manier om uw exemplaar van EditPad Lite te kopen is online met uw kaart van Visa, MasterCard of American Express. Ons online bestelformulier verwerkt uw bestelling onmiddellijk. U zal EditPad Lite meteen kunnen downloaden en gebruiken. U zal ook en gedetailleerd factuur kunnen afdrukken.

Als u een rekening heeft bij PayPal account dan kan u EditPad Lite ookvia PayPal kopen. Als u geld van uw PayPal rekening of een kredietkaart gebruikt dan kan u EditPad Lite meteen downloaden en gebruiken na de PayPal-transactie. Andere betaalmogelijkheden kunnen enkele dagen nodig hebben om af te ronden.

EditPad Lite in het Nederlands downloaden

Gekochte versie

Als u EditPad Lite reeds gekocht heeft, kan u de recentste versie downloaden door uw email adres en EditPad Lite gebruikers-ID in te tikken. Als u uw ID niet meer weet, tik dan uw email adres zonder ID in. U ontvangt dan een email met uw gebruikers-ID. Versie 7.6.7, uitgebracht op 10 december 2019.

De download bevat de EditPad Lite software in het Nederlands. Het helpbestand is in het Engels.

Email address:
EditPad Lite user ID:

Gratis download voor persoonlijk gebruik

EditPad Lite is enkel gratis voor persoonlijk gebruik. Als u EditPad Lite thuis of op school gebruikt voor doeleinden die geen geld opbrengen dan kan u de gratis versie downloaden zonder enige vorm van betaling of registratie.

De download bevat de EditPad Lite software in het Nederlands. Het helpbestand is in het Engels.

Download EditPad Lite NL (9.8 MB)